comanda prin email la strangegigi@gmail.com si va contactam noi pentru mai multe detalii

sâmbătă, 13 august 2011

 

LEGATURA SE TINE PE MAIL

Lucrări de licenţă, disertaţii, proiecte si eseuri la comandă

Elaborarea lucrarii de licenta, disertatie, proiectului, eseului si a temelor de seminar se pot realiza fie în funcţie de planul dvs., fie in functie de un plan conceput de noi si stabilit de comun acord cu dvs. Termenul in care executam o lucrare de diploma este de la 1 la 2 saptamani, in functie de complexitatea lucrarii. Termenul poate fi redus la cel putin o saptamână, insa acest lucru implica o crestere a costului de executare.
Preturile sunt negociabile si sunt stabilite inainte de elaborarea lucrarii. Pretul  pentru o lucare de licenta si disertatie este de 250 de ron. Exista de asemenea posibilitatea platii esalonate in cazul in care optati pentru elaborarea pe capitole a proiectului de diploma.
 
NOU!!! Oferim suport celor ce doresc sa-si intocmeasca singuri proiectul de diploma(licenta sau disertatie). Pentru detalii va rugam sa ne contactati.
Avantajele colaborarii:
- experienta si echitate,
- lucrari originale, nu vor fi recunoscute pe niciun motor de cautare, evitati sa fiti dati afara din examen pentru ca lucararea dvs a mai fost oferita altor persoane,
- asiguram modificări ulterioare fara costuri suplimentare, in limita a doua modificari generale, cu conditia sa fie modificari de continut
Elaborarea lucrărilor de diplomă sau a proiectelor se va face doar coform cerinţelor de tehnoredactare aprobate de facultatea la care sunteţi (acestea le găsiţi fie pe site-ul facultaţii dvs. fie la profesorul coordonator).
 
Contact:
E-mail: strangegigi@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu